SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

FIRTINA EN ÇOK TAŞOVA’YI VURDU

FIRTINA EN ÇOK TAŞOVA’YI VURDU
Bu haber 12 Temmuz 2019 - 13:49 'de eklendi ve 568 views kez görüntülendi.

Taşova’da aniden havanın kararmasıyla başlayan şiddetli fırtına ve beraberindeki yoğun yağmur yağışı hayatı kısa süreliğine felç etti
Kasırgadan mesire yeri Boraboy Gölü’nün gazinosu da önemli ölçüde etkilendi. Kasırga, gazinonun elektrik panosu ve çatısına hasar verirken, çatı ve diğer hasar gören kısımların onarımı için dernek yetkilileri acil çalışma başlattılar.
Fırtınanın boyutları o derece büyüktü ki, bazı yerleşim merkezlerinde fasulye bahçelerindeki fasulye çetelerini yerle bir etti.
20 dakika süren yağış sonrası yolları yağmur suları kaplarken, Yeşilırmak mahallesi, Aytaç caddesindeki evlerin çatısı uçtu. Fırtınanın şiddetiyle çatı malzemeleri 20 metre ilerideki Hükümet Caddesi ve Aytaç caddesinin kesiştiği kavşağa sürüklendi. Belediye iş makinesiyle çatı malzemelerini kaldırarak yolu trafiğe açtı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA